به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، علی مظفری رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق درباره نظارت بر دفاتر ازدواج و طلاق در دوران کرونا افزود: پرونده های دفاتر ثبت ازدواج و طلاق که شیوه نامهها و پروتکل های بهداشتی را رعایت نکرده اند در شعبه هشت بازپرسی دادسرای ناحیه دو در جریان رسیدگی قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: پروتکل بهداشتی دفاتر ازدواج از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که دفاتر ازدواج و طلاق زیرمجموعه این سازمان محسوب می شود، ابلاغ شده است.
مظفری اظهار داشت: براساس پروتکلهای بهداشتی حداکثر ۶ نفر با رعایت موازین بهداشتی و گندزدایی محیط می توانند برای مراسم عقد در دفاتر حضور یابند و مدت زمان حضور افراد هم محدود است.
وی افزود: علاوه بر ضدعفونی مکرر و مرتب دفاتر ازدواج و طلاق، نوبتدهی برگزاری آیین ازدواج و طلاق نیز در ساعت اداری انجام می شود و آزمایش های پیش از مراسم با زمان از قبل تعیین شده انجام می شود تا مانع تجمع و ازدحام شود.
رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق گفت: متاسفانه دفاتر ازدواج و طلاق در خصوص شیوع کرونا و برپایی مراسم ازدواج در این دفاتر بدنام شده اند. این در حالی است که در سال های اخیر سالنهای تشریفات و برپایی مراسم عقد بدون هیچ مجوزی فعالیت دارند و در این سالنها مراسم عقدکنان برگزار میشود و چون در مقایسه با سالنهای عروسی قیمت مناسبتری دارند، متاسفانه مورد استقبال هم قرار گرفتهاند.
وی تاکید کرد: عمده مشکل ما سالنهای تشریفاتی است که در آپارتمانهای کوچک با تعداد مهمانان زیاد مراسم عقد برگزار می کنند و هیچ نظارتی بر آنها اعمال نمیشود؛ هرچند این سالنها در سالهای اخیر هم فعالیت داشتهاند اما در ایام کرونا بیشتر مورد توجه مردم قرار گرفته اند و هیچ نهاد نظارتی هم بر فعالیت آنها ورود نکرده و هرچه مکاتبه با دادسرا و اماکن داشتیم، هیچ یک هنوز نتیجه موثری نداشته است.
رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق ششم مرداد سال جاری هم گفته بود: با وجود شرایط کرونا، تعداد ازدواجهای ثبت شده تا اواسط تیر سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل افزایش و تعداد طلاق ثبت شده کاهش داشته است. به طوری که در ۴ ماه نخست امسال حدود ۲۰۰ هزار واقعه ازدواج و ۳۵ هزار واقعه طلاق ثبت شده در حالیکه در مدت مشابه سال قبل ۱۶۷ هزار ازدواج و ۳۷ هزار طلاق ثبت شده بود.
نظر شما